Bericht versturen
Thuis

Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Honingraatmaterialen van Suzhoubeecore, Ltd, kwam de Nederlandse) voort Internationale Groep uit van Besin (die in 1957 werd opgericht. Het is de belangrijke professionele fabrikant van de wereld van honingraatmaterialen. Aangezien het heeft gevestigd, is het bedrijf geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van honingraattechnologie, van de helling-poreuze kern van de aluminiumhoningraat, honingraatkern, honingraatpaneel, aan het afgewerkte product geweest dat honingraatpaneel als oplossing, zoals vrachtwagenlichaam, lasertv/het projectiescherm enz. gebruikte.

 

China Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Nederlandse) werd Internationale Groep 1957 van Besin (opgezet en werd toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling van BEECORE en BEEBOARD.

1958 bracht Besin honingraattechnologie in China, het bedrijf en van Besin (Suzhou) werd gevestigd.

2002 werd de fabriek van Beecore (Guangdong) gevestigd en heeft 10 productielijnen van de aluminiumhoningraat.

Co. van 2009 de Honingraatmaterialen van Suzhou Beecore, Ltd werd opgericht en hoofdzakelijk de honingraatkern van het opbrengsaluminium en document honingraatkern en andere producten.

2010 Beecore-producten worden wijd gebruikt voor de spoorwegindustrie, Shanghai Expo, marien meubilair enz.

2014 ontwikkelde Beecore micro-porous kern van de aluminiumhoningraat en de helling-poreuze kern van de aluminiumhoningraat, evenals honingraatfilters.

2015 de Beecore toegevoegde productielijnen van honingraatpanelen, gespecialiseerd in super gebogen lengte, breedte, en speciale honingraatpanelen van de industriegebied.

2016 is het zelf-ontwikkelde materiaal van de aluminiumhoningraat uitgevoerd naar Europa, Amerika, verkreeg Azië en reeds het technologieoctrooi in China.

2017- tot dusver is Co. van de Honingraatmaterialen van Suzhou Beecore, Ltd geëerd als geavanceerd technische innovatieonderneming.

Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : BEECORE

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%