Bericht versturen
Thuis

Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Honingraatmaterialen Co.Ltd van Suzhoubeecore, de Nederlandse) zijn voortgekomen Internationale Groep uit van Besin (die in 1957 die werd opgericht. Het is de belangrijke professionele fabrikant van de wereld van honingraatmaterialen. Aangezien het heeft gevestigd, is het bedrijf geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van honingraattechnologie, van de helling-poreuze kern van de aluminiumhoningraat, honingraatkern, honingraatpaneel, aan het afgewerkte product geweest dat honingraatpaneel als oplossing, zoals vrachtwagenlichaam, lasertv/het projectiescherm enz. gebruikte.

   

  De kernproductielijn van de aluminiumhoningraat:

   

  Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft zijn eigen uniek ontwerperteam en productregelteam, dat de behoeften van verschillende soorten OEM/ODM klanten kunnen goedkeuren!

  Wij hebben ook meer dan 10 jaar van OEM/ODM van de honingraatkern de dienstervaring, met inbegrip van de specifieke ontwikkeling van de productfunctie, productie, specifieke verpakking, de goede naverkoopdienst, steekproefontwikkeling, enz.

 • R & D

  Het bedrijf heeft R&D-materiaalafdeling en productieafdeling. Wij hebben een sterk R&D-team, dat uniek software en materiaal kan gebruiken om nieuwe producten te ontwerpen voor u volgens uw speciale vereisten. Onze R&D-afdeling heeft meer dan 10 elites, die OEM/ODM projecten verstrekken voor India, Duitsland, Nederland, Canada, de Verenigde Staten, de Filippijnen en andere landen.

Contactgegevens
Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd

Contactpersoon: Stella Li

Tel.: +8618362561302

Fax: 86-512-65371981

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)